Thursday, August 2, 2012

File Kervan Bonfile Tarifi













File Kervan Bonfile


MALZEMELER

800gr.  bonfile

200 gr. mantar

100 gr.  kasar

300 gr. domates

100 gr. sivri biber

50 gr.  sucuk

50 gr. çam fistigi

2 çorba kasigi sivi yag

2 adet ince ince dogranmis sogan

YAPILIŞI

Ilk olarak bonfileleri rulo seklinde ortadan ikiye yarip, pisirin. Baska bir

kapta çam fistigini hafif kavurup, üzerine ince ince dogranmis sogani

ekleyin. Ardindan sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam

edin. Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pisirin.

Hazirladiginiz karisima, baharatini da kattiktan sonra, pismis bonfilenin

üzerine dökün. Kasar, domates ve biberle süsleyip firina verin.

Kasar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun.

No comments:

Post a Comment