Jul 8, 2012 PembeRehber
Kabaklı puf börek alternatifi sucuklu puf börek.
Hamuru için;
- 1.5 su kupası (nescafe fincanı) un
- 1 çay kaşığı tuz
- 1.5 çay bardağı ılık su (gerekirse ekleyin)
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
(açmak için 1 su bardağı un)
İçi için;
- Yarım kangal sucuk
Kızartmak için;
- 2 su bardağı Sıvı yağ
Yapılışı:
1- Unun ortasını açın. İçine; tuz, su, zeytinyağı koyun. Kulak memesinden daha sertçe bir hamur yoğurun (en az 10 dakika yoğurun) . Hamurun üzerine örtün yarım saat oda sıcaklığında bekletin.
2- Hamuru rulo yapın ve bıçakla cevizden irice parçalar kesin. Unlayın ve açın. İçine harcını koyup kapatın. Yağda kızartın.
Afiyet olsun.
alt="
No comments:
Post a Comment